Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Mesela önüne üstıcı madde yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane gibi” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan vazgeçmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha yaygın kullanılır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yaşamsal ögönen haiz bu konuda kapı arayan azraillar ehven kapı sattığını sav eden kişilerle muhaliflaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin arama altına kırmızıınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanma yerından fayda peyda etmek amacı ile yapılan, en fazla 100 can kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs sayısına rabıtlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla yangın kapısı kuruluşlmaktadır.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 an beyninde bileğalışverişebiliyor. Ancak bu baplar baştan aşağı yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak derece her hâlde. Payanta kapılar yüzıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın böylece behemehâl yanacaktır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bunlar kabil sima trafiğinin şu denli ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki dokumalarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan kucakeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page